Куцурубська громада
o

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги жителів та гостей громади!

До уваги жителів та гостей громади!

Шановні жителі громади! Куцурубська сільська рада продовжує забезпечувати молоком старостинські округи громади! Завтра, 21 березня, молоко роздаватимуть у визначених місцях. При собі мати тару.

19:01 20.03.2022

Нацбанк не розсилає листи про збір коштів на допомогу ЗСУ!!!

Нацбанк не розсилає листи про збір коштів на допомогу ЗСУ!!!

Національний банк зафіксував чергову розсилку електронних шахрайських листів, у яких нібито від імені регулятора українців просять переказати кошти на допомогу ЗСУ. Як передає Укрінформ, про це повідомляє Нацбанк у Телеграмі. «Ми зафіксували чергову розсилку електронних шахрайських листів, у яких нібито від імені Національного банку України українців просять переказати кошти на допомогу ЗСУ»,- йдеться в повідомленні. У Національному банку наголосили, що не розсилають електронних листів громадянам, тим більше з закликом допомагати ЗСУ, та не збирають коштів у криптогаманці. Вся інформація про фінансової допомоги на підтримку Збройних Сил України та гуманітарні цілі публікується виключно офіційними каналами Національного банку – на сторінках офіційного сайту та соціальних мереж НБУ. Кошти акумулюються на мультивалютних рахунках, що Національний банк відкрив для підтримки Збройних Сил України та для гуманітарної допомоги українцям, які постраждалим від російської агресії. Ці мультивалютні рахунки можуть використовуються для зарахування благодійної допомоги як з України, так і з-за кордону.

20:07 17.03.2022

Шановні жителі і гості громади!

Шановні жителі і гості громади!

Куцурубська сільська рада продовжує забезпечувати молоком старостинські округи. Завтра, 18 березня, молоко можна буде отримати у встановлених місцях з 9.00 до 11.00. При собі необхідно мати тару.

20:06 17.03.2022

Депутати ухвалили рішення для фінансової підтримки екстрених заходів

Депутати ухвалили рішення для фінансової підтримки екстрених заходів

В понеділок, 14 березня, Куцурубська сільська рада під головуванням сільського голови Інни Копійки зібралась на позачергову сесію, аби внести зміни до бюжету громади і передбачити кошти для фінансування витрат на придбання муки, якою протягом останніх тижнів забезпечувались села старостинських округів. Також депутати передбачили кошти на оплату пального для забезпечння транспортних засобів добровольчих загонів, які патрулюють територію громади і пильнують за громадським порядком та спокоєм.

19:53 15.03.2022

Шановні жителі і гості Куцурубської громади!

Шановні жителі і гості Куцурубської громади!

Завтра, в середу, 16 березня, сільська рада продовжить забезпечувати молоком старостинські округи. Отримати молоко можна буде у визначених місцях з 9.00 до 11.00. При собі необхідно мати власні ємності.

19:52 15.03.2022

УВАГА!!!!!!

УВАГА!!!!!!

Міністерство оборони закликає громадян не розповсюджувати в інтернеті відео з пересуванням українських військ та техніки.

15:06 14.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора